КЦПТО

euroclub
"Місто професій"

У заході "Місто професій" Ковельським професійним ліцеєм було представлено такі професії: Вишивальник, Виробник художніх виробів з лози; квіткар, Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування, Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування

З професії Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування гості Міста складали електричні схеми керування освітленням з допомогою клавішних вимикачів різного виду (учні Артемуки Даниїл та Тимофій), виконували з'єднання проводів методом опресування (учні Чирук Максим та Пойда Михайло).

В галузі монтажу санітарно-технічних систем і устаткування під контролем учнів Войцеховського Вячеслава та Малашевського Владислава з'єднували поліпропіленові та металопластикові труби, а також проводити технічне обслуговування змішувачів.

За задумкою творчого колективу (Воронова Анастасія, Гричина Ірина, Кузьмич Оксана, Сарибекян Каріна) по професії квіткар було представлено декоративне деревце, яке під час даного дійства діти, виготовляючи листочки і квіти яблуневого цвіту, приклеювали до дерева, тим самим створили загальну квіткову композицію у вигляді квітучого дерева яблуневого цвіту.

З професії виробник художніх виробів з лози приймали участь учні Іваненко Микола, Олексюк Максим, Дзенік Вадим, які показали майстер-клас по виготовленню корзини з лози.

Професію вишивальник представляли учні Чипчерук Ганна, Філіпчук Дарина, Вознюк Олександра, Козел Каріна. Гості на стенді відтворювали геометричний малюнок технікою "хрестик". Діти з великим задоволенням старалися відтворити елементи вишивки.

Дата: 01.06.2017