КЦПТО

euroclub

"Найрозумніший пішохід"


Ми не можемо уявити свого життя без транспорту, без доріг. Світлофора, пішохідних переходів. Відстані між районами, магазинами такі значні, що подолати їх можна тільки за допомогою транспорту. Забуваючи про власну безпеку, нехтуючи правилами дорожнього руху, люди можуть стати жертвою своєї необдуманої поведінки. Отже, наша задача поглибити свої знання про правила дорожнього руху та сформулювати правила поведінки на вулиці.

Тому в Ковельському професійному ліцеї вихователями Остапуком В.П. та Рощук В.П. було проведено в гуртожитку гру «Найрозумніший пішохід», метою якого було поглибити і закріпити знання учнів про правила дорожнього руху; сформувати навички поведінки на вулиці; поліпшити знання учнів з безпеки руху; сприяти розвитку уваги, активності, дисциплінованості, відповідальності; виховати повагу до оточуючих, правила ввічливості.

У ліцейній бібліотеці зав. бібліотекою Дятел Н.М. провела виставку літератури «Безпека дорожнього руху – це життя!», а викладач рисунку Харитонова О.В. - конкурс малюнків на дану тематику, де учні показали своє ставлення до цієї проблеми.

Дата: 12.05.2017

Автор: Яцина Катерина,
член ради гуртожитку
Ковельського професійного ліцею