КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

День відкритих дверей в Ковельському професійному ліцеї


20 квітня учні а педагоги Ковельського професійного ліцею чекали гостей: випускників шкіл міста та районів області, їхніх батьків.

І ті, що прийшли в цей день в ліцей, не прогадали – на них чекала цікава програма: директор та його заступники розповідали про ліцей, умови вступу і навчання, дали відповіді на численні питання майбутніх абітурієнтів. Гості переглянули відеофільм про навчальний заклад, здійснили екскурсію в музей, де екскурсоводи, учениці гр. 22 Повх Юлія та Макарусь Ірина ознайомили їх з цікавими експонатами, розповіли про історію ліцею, його становлення та сьогодення. Учні побували в майстернях, стали учасниками майстер-класів, що продемонстрували досвідчені майстри в/н, їхні майбутні наставники Дутко В.І., Цимбал О.С., Маринчук Л.В. та інші.

А завершився цей день концертною програмою учасників художньої самодіяльності: співали лауреати обласних конкурсів Тарасюк Владислав, Козачук Елеонора, Мороз Віктор, грав народний самодіяльний духовий оркестр.

Близько сотні майбутніх абітурієнтів побували в цей день в ліцеї, найбільше з ковельських шкіл № 10, 6, 1.

До речі, від цього дня двері навчального закладу залишаються відчиненими для вас, дорогі випускники шкіл, приходьте в любий день, ми вас чекаємо, і дамо повну інформацію про кращий професійний навчальний заклад Волині.

А прийом документів починається з 12.06.2017 р. 

Дата: 20.04.2017

Автор: Сєрков Ю.О.