КЦПТО

euroclub

Практичний семінар в рамках проекту ЄС «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону»


Черговим етапом продовження проекту ЄС  «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону» на базі Ковельського професійного ліцею з 21 по 23 березня 2017 року відбувся практичний семінар для майстрів виробничого навчання та викладачів, що здійснюють підготовку за професіями «Електрогазозварник» та «Електрозварник ручного зварювання».  Традиційно в роботі семінару  взяли участь педагоги з ПТНЗ Волинської та Рівненської областей.

Протягом трьох днів для учасників семінару було проведено презентацію проекту, ознайомлення з навчальною та матеріально-технічною базою ліцею, майстер-клас з професії. Тренери  презентували результати дослідження ринку праці двох  областей з зварювальних професій.

Всі педагоги взяли активну участь в практичному занятті «Внесення змін до навчальних програм з виробничого навчання», де майстри і викладачі двох областей ділилися своїми напрацюваннями, відокремили переваги та недоліки нових стандартів з професії.

Під час цих занять учасники семінару конкретизували компетентності випускника, корегували назви важливих тем навчальних програм, запропонували нові та уточнили заходи по покрашенню матеріального забезпечення майстерень.

По завершенні семінару всі учасники отримали сертифікат про проходження тренінгу і плекали надію на подальшу співпрацю.

Дата: 28.03.2017

Автор: викладач
Фугіль Ю.Є.