КЦПТО

euroclub
Знаю, горжуся, шаную!

Добровольці… Хтось в мирному житті був лікарем, хтось менеджером, кухарем, програмістом, хтось був студентом, та кинув навчання. Їх подвиг врятував країну. Вони пройшли пекло найтяжчих бойових операцій: Широкіне, Іловайськ, Мар’їнка, Донецький аеропорт…Іменами добровольців, що віддали на фронті свої життя, називають вулиці та проспекти українських міст. І відтепер 14 березня країна віддає шану їхньому подвигу, ця дата стала Днем українського добровольця.

Так 16 березня, в рамках проведення тижня групи № 25 «Монтажник санітарно – технічних систем і устаткування; газозварник», було проведено зустріч із земляком – добровольцем Поліщуком Тарасом Вікторовичем, який став солдатом, тому що того вимагав борг – боронити рідну землю від ворога.

Метою заходу було вшанування мужності і героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.

Тарас Вікторович розповів про багатомісячні тренування, бої, свою участь у захисті кордонів України та закликав присутніх учнів бути гідними синами своєї держави. Власним прикладом показав технічні прийоми у різних бойових ситуаціях. Зворушлива розповідь про сьогоднішню історію не залишила байдужим жодного присутнього. Захід супроводжувався тематичними піснями у виконанні Влада Тарасюка.

Дата: 16.03.2017

Автор: Класний керівник групи № 25
Панаскевич Н.П.