КЦПТО

euroclub

Про підсумки гри-конкурсу "Що? Де? Коли?"


У відповідності з планом роботи навчального закладу, на основі наказу № 32 від 23.01.2017 р., 02.02.2017 р. було проведено конкурс-гру  «Що? Де? Коли?”.

Це було змагання для справжніх інтелектуалів.

В ньому взяли участь 10 навчальних груп, понад 80 учасників.

Оргкомітет конкурсу, до складу якого входили міністри освіти та культури Краснова Світлана, Штик Ангеліна, Чипчерук Зоряна, президент і віце-президент Кричко Катя, Марчук Ірина потурбувалися про те, щоб банк гри поповнився новими цікавими питаннями і майстерно  вели конкурсну  програму. Жеребкування провів переможець обласного конкурсу сучасної української патріотичної пісні «Срібні дзвіночки» Тарасюк Владислав.

Без перебільшення, всі команди показали знання з основ наук, високу ерудицію та волю до перемоги. В більшості випадків боротьба точилася до останнього бала.

А призові місця у фіналі розіграли команди груп 22(Демчук Богдана, Стрельчук Вікторія, Козачук Елеонора, Макарусь Ірина), 11(Лучук Олександр, Невар Олег, Данилюк Марк, Панасюк Євгеній), 33 (Штик Ангеліна, Лукащук Валентина, Волос Юлія, Мельник Христина), які і посіли відповідно 1, 2 та 3 місця і стали чемпіонами своїх курсів, а гр. 22 – абсолютним чемпіоном. На жаль не взяла участі в конкурсі гр. 1, де навчаються 3 відмінники.

Дата: 02.02.2017