КЦПТО

euroclub

Українські вечорниці «Як у нас на Україні»


В Ковельському професійному ліцеї 26.01.2017р. групою №22 (перукар (перукар-модельєр), манікюрник) під керівництвом класного керівника Оніщук С.Д та майстра виробничого навчання Павляшик Л.І  проведено українські вечорниці «Як у нас на Україні». Мета  заходу продовжувати формувати у дітей уяву про усну народну творчість, її жанри та особливості кожного з них. Закріпити  знання про українські символи: рушник, калину та вміння узгоджувати слово з діями в танцях. Розвивати почуття гумору та використовувати раніше отримані знання та навички. Виховувати інтерес до народної творчості, любов до рідного краю. 

Під час вечорниць звучали українські народні пісні, барвисті коломийки, ліричні хороводи, гуморески, загадки, народні казки…

Ми раді, що сьогодні в нашій світлиці зібралися люди, яким не байдужа культура українського народу. І поки ми збиратимемося на такі вечори-вечорниці, «наша пісня, наша дума не вмре, не загине». Хай же вам добробуту прибуде, Мир і праця будуть навіки. Щастя вам, здоров'я, добрі люди. Хліб і сіль, вам, наші земляки. 

Дата: 26.01.2017

Автор: Оніщук C.Д.,
класний керівник