КЦПТО

euroclub

Члени міського осередку підрозділу «Азов» відвідали відкритий урок з предмету «Захист Вітчизни»


12 грудня 2016 року в кабінету предмету «Захист Вітчизни» проводився запланований показовий урок в групі № 34 з розділу «Вогнева підготовка».

На початку уроку було зроблено наголос на те, що «Вогнева підготовка» є одним із головних  розділів програми Захисту Вітчизни і особливо в такий не простий для України час. Як можна уявити військовослужбовця без зброї. Влучний і дієвий вогонь під час бою в поєднанні з майстерним маневром є однією з основних умов успішного виконання підрозділами бойових завдань. Дієвість вогню залежить від уміння воїнів зразково володіти зброєю і застосовувати її під час бою. Для цього необхідно знати матеріальну частину зброї, тримати її в постійній бойовій готовності і вести з неї влучну стрільбу.

Для досягнення мети уроку, позитивних результатів в практичних діях були запрошені члени міського осередку підрозділу «Азов». Вони принесли на урок два бойових автомати АК-74 для практичних прав при неповному розбиранні і складанні АК, стройових прийомів з АК. Особистим прикладом вони надавали допомогу для отримання практичних навичок і виконання програмних нормативів майбутнім молодим воїнам.

Заслуговує на увагу, як учасників АТО, їхній патріотизм, усвідомлення необхідності майстерного володіння зброєю, любов до Батьківщини, віра в Перемогу.

Учні старалися показати свої кращі результати в теоретичні і практичні діяльності. І свідомо розуміти, що захист Вітчизни, незалежності і територіальної цілісності України є священним обов’язком кожного її громадянина.

Дата: 12.12.2016

Автор: Викладач предмету «Захист Вітчизни»
Вацек О. Г.