КЦПТО

euroclub
День студента

Найкращі роки життя – студентські. Нові знайомства, друзі, переїзди, враження, життя в гуртожитку, спільні вечері, часте недосипання, лекції, сесії, улюблені розписані парти, згуртований відпочинок, смішні життєві історії, перший підзаробіток, дипломні роботи, незабутні викладачі, прогуляні пари… – все це спогади, які пронесуться не раз думками людини, що перевірила на собі справжнє буденно-святкове студентське життя.

Бути студентом для кожної людини – це бути побаченим та почутим, все-таки чогось навчитися, щось зробити, реалізувати себе як талановитого митця, вправного спортсмена, точного науковця…, віднайти своє покликання, стати тим індивідом, який може і хоче оцінити реальність, побачити світ і розгледіти в ньому все те, чого раніше так довго не бачилося. Бо студенти – це той тип суспільства, який має не лише свою філософію, індивідуальність, характер, інтерес, талант, майстерність, психологію, а й свою незламну позицію.

17 листопада – це день тижня, коли студенти можуть трошки «побешкетувати», повеселитися, навіть іноді прогуляти пари. Принаймні, цього завжди чекають студенти. А згодом організовують урочистості, концерти, дискотеки – одним словом – гуляють до ранку. Саме такий святковий настрій який переповнював актову залу Ковельського професійного ліцею, подарувала студентам  Рощук В.П.,Штик Ангеліна, Кац Оксана, Сидорук Олег. Після урочистої частини розпочалося найцікавіше – святковий концерт. Тут студенти ліцею показали,що вміють не лише добре володіти ключем чи голкою, а й гарно співати, читати реп, грати на гітарах і т.д. Самими активними у конкурсах були:Черкесова Юля, Антонюк Сергій та Піснюк Дмитро,всім  учасникам було вручено призи. Це вкотре стає доказом того, що студенти – це всебічно розвинені особистості, талановиті індивіди, досить цікаві люди. Найчастіше їх називають тією ланкою, що ділить юність і доросле життя, тому лише вони можуть розповісти про студентські роки так, як все є насправді.

Дата: 17.11.2016

Автор: Технічний редактор республіки ТЕМП
Марчук Ірина