КЦПТО

euroclub

Здоров'я дитини – щастя кожної родини


Здоров’я – обов’язкова умова життя кожної людини, основа наших страв: починань, трудових  та творчих звершень, сподівань, надій на майбутнє. Відсутність здоров’я – повна або часткова – забирає у людини багато повсякденних радощів активного життя, праці, кохання, захопливих подорожей… Тому в усі часи здоров’я було і є основною суністю людського існування.

З 26 вересня по 30 вересня 2016 р. в Ковельському професійному ліцеї учнями 31 групи під керівництвом класного керівника Хратін В. О. було проведено тиждень «Ми за здоровий спосіб життя».

Апогеєм тижня була виховна година «Здоров’я дитини – щастя кожної родини». Учні в доступні та цікавій формі розповіли про основні умови здорового способу життя, згадали різноманітні традиції українського народу, щоб усі присутні запам’ятали, яких правил слід дотримуватися в житті,  щоб завжди бути здоровим.

Здоров’я – це зелене світло в цікаве неповторне життя. За молоддю – майбутнє країни. Здорова молодь – здорове майбутнє. Тож ми повинні заохочувати юнацтво до активного, здорового способу життя, аби будувати міцну і щасливу націю, бо здоров’я – національний скарб.

Дата: 03.10.2016

Автор: Кл.керівник Харатін В.О.