КЦПТО

euroclub
День туризму в ліцеї

Щорічно 27 вересня в Україні святкують Всесвітній День туризму. Це свято завжди об’єднує різні континенти та культури. Подорожуючи люди пізнають світ – історію, культуру, звичаї своєї Батьківщини та інших країн. А отже, не лише відпочивають, а й збагачуються духовно.

День туризму - свято всіх, хто хоч раз відчув себе в ролі мандрівника, вибираючись з щоденної буденної суєти в ліс або на поле, на берег річки або озера, на море чи курорт, а також в інші місця, на які так багата наша улюблена земля!

З метою реалізації закладених в основах туризму і краєзнавства виховних і пізнавальних можливостей, залучення більшої кількості учнів до систематичних занять туристсько-краєзнавчою діяльністю, з метою розвитку пізнавального інтересу до професійної діяльності, знайомства з матеріальною і духовною культурою народу, формування почуття регіонального патріотизму та підвищення туристичного іміджу Волинського краю ліцей запланував пішохідні туристичні мандрівки мальовничими куточками Ковельщини.

Усіх туристів, мандрівників та любителів активного відпочинку вітаємо зі святом! Нових вершин, попутного вітру, чистого неба, нових зустрічей, посмішок і друзів!

Зі святом всіх, небайдужих до туризму людей!

Дата: 27.09.2016