КЦПТО

euroclub
День знань!

День знань! Це чудове свято, яким ми розпочинаємо новий навчальний рік, єднає усі покоління представників найрізноманітніших професій, бо складну й тернисту дорогу пізнання ми крокуємо впродовж усього життя. День знань став по-справжньому всенародним святом молодості і надій.

1 вересня в Ковельському професійному ліцеї, як і в інших навчальних закладах України, розпочалося зі святкової лінійки, присвяченої Дню знань. Учнів та педагогів ліцею з початком навчального року привітали директор Антонюк С.М., заступник директора з НВР Сєрков Ю.О., класний керівник Темрук В.М.., ветеран профтехосвіти Стахорська Л.С., голова батьківського комітету групи Бензель Ю.Л., генеральний директор ТзОВ «Волинь-Кальвіс» Понікарчук А.М., учні Волос Юлія та Жук Вікторія.

Під час заходу лунали гарні поздоровлення та побажання для усіх присутніх, а у виконанні учасників художньої самодіяльності прозвучали пісні.

Благословив на успішне навчання і окропив свяченою водою присутніх отець Андрій.

На лінійці були вручені нагороди за підсумками минулого навчального року. Почесною грамотою за перше місце в конкурсі груп нагороджено колектив гр. 12 (класний керівник Оніщук С.Д., майстер в/н Павляшик Л.І.), за друге місце – гр. 13 (класний керівник Антощук О.П.., майстер в/н Верховод О.Ф.), гр. 14 (класний керівник Антонюк Н.П., майстер в/н Цимбал О.С..), за третє – гр. 24 (класний керівник Архипова Н.І., майстер в/н Мацук А.П.).

Більше 80-ти учнів отримали подяки директора за здобутки в навчанні та активну участь в художній самодіяльності та спортивному житті.

Святковості додавали мелодії духового оркестру.

Після лінійки в усіх групах було проведено перший урок на тему: "Від проголошення незалежності до нової України" та організаційна виховна година.

Дата: 01.09.2016

Автор: міністр інформації КПЛ,
Кузьмик Ірина