КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Проект«Моя майбутня професія: переваги та перспектива»


В рамках проекту «Моя майбутня професія: переваги та перспектива» і міжнародної співпраці міст-партнерів Ковель (Україна) - Бжег Дольни (Польща) 31.05.2016 року Ковельський професійний ліцей відвідала делегація учнів та вчителів загальноосвітнього ліцею ім. Максиміліана Оссолінського.

Гості здійснили екскурсію навчальними майстернями та кабінетами лі. Екскурсанти ознайомилися із особливостями навчального процесу нашого навчального закладу. Мали змогу побачити як виготовляють вироби із лози, штучні квіти та прикраси для волосся із фоамірану, із захопленням спостерігали за прийомами роботи майбутніх перукарів, вишивальниць. Польська делегація цікавилася умовами вступу до закладу, перспективою працевлаштування в майбутньому. Також була проведена екскурсія музеями ліцею бойової слави Української Армії, історії Ковельського професійного ліцею, етнографії і побуту Волині.

Учні, працівники нашого закладу та гості мали змогу поспілкуватися на довільні теми, а також отримали від зустрічі лише хороші та незабутні враження, зарядилися позитивом та гарним настроєм на довгий час.

Дата: 01.06.2016

Автор: Заступник директора з НР
Орловська Т.О.