КЦПТО

euroclub

Семінар «Секрети догляду за волоссям від Estel Otium, THERMOKERATIN»


24.05.2016 в Ковельському відбувся семінар «Секрети догляду за волоссям від Estel Otium, THERMOKERATIN ». Otium лінійка догляду для різних типів волосся.

На семінарі учні групи №12 розглянули безліч актуальних питань по догляду за волоссям, в тому числі такі:

  • характеристики і переваги засобів по догляду по різним типам волосся;
  • поради щодо застосування засобів по догляду;
  • технологія проведення процедури ESTEL THERMOKERATIN: особливості та переваги;
  •  рекомендація засобів для домашнього догляду ESTEL THERMOKERATIN.

Учні на практиці мали можливість відпрацювати сучасні способи догляду за волоссям, за допомогою продуктів серії Otium та THERMOKERATIN.

ESTEL THERMOKERATIN - інноваційна процедура, яка вже вразила багатьох результатом, який перевищує очікування клієнта. Адже ESTEL THERMOKERATIN спрямований на відновлення як пофарбованого так і натурального волосся.

Доглянуте, здорове і шовковисте волосся після відвідування майстра - мрія кожної жінки, ESTEL THERMOKERATIN зробить цю мрію реальною.

Дія процедури ESTEL THERMOKERATIN заснована на унікальному складі маски і розігрівання властивостей термоактиватора, завдяки яким відбувається збагачення волосся амінокислотами і кератином. Пов'язано це з тим, що під впливом тепла кератин легше проникає в структуру волосся і надійніше закріплюється в ньому, молекули кератину природним шляхом відновлюють пошкоджену кутикулу, завдяки чому волосся буде більш рівними за текстурою, набуває сяючий блиск і здоровий зовнішній вигляд.
Для збереження отриманого результату після ESTEL THERMOKERATIN рекомендується використовувати шампунь та маску ESTEL KERATIN, до складу яких входить гідролізований кератин, який підвищує ефект наповнення волосини кератином і амінокислотами.

Піклуйтесь про своє волосся разом з ESTEL.

Дата: 24.05.2016

Автор: Майстер в/н
Павляшик Л.І.