КЦПТО

euroclub
Семінар від ESTEL Lutsk Studio

28.04.2016 року в Ковельському професійному ліцеї пройшов семінар.

Технолог-асистент ESTEL Lutsk Studio Богдан Афанасьев  презентував новий піноутворюючий барвник ESTEL PRIMA COLOR! Учні груп №12 та №2 познайомилися  з новою серією продукції  відомої фірми виробника.

ESTEL PRIMA - експрес оновлення кольору, тонування, створення кольору. Всього 10 хвилин і невагома піна насичує волосся кольором і сяйвом. Палітра включає в себе десять популярних відтінків: 4/7, 5/7, 6/43, 6/74, 6/75, 7/54, 7/7, 7/71, 8/44, 8/76.

ESTEL ALPHA HOMME – колекція чоловічої продукції від ESTEL, достатньо вивірена та продумана: починаючи від формул, які нададуть найкращий результат чоловічому волоссю, закінчуючи дизайном, який відповідає естетичним вподобанням сильної статі. 
П'ять натуральних відтінків ESTEL ALPHA HOMME підкреслять образ. Природний блиск волосся притягне погляди, але не приверне зайвої уваги, а чіткі та природні відтінки допоможуть делікатно приховати сивину.

PRIMA BLONDE – сяючий модний відтінок блонд.

Було проведено майстер-клас з фарбування даною фарбою.

І очікування всіх присутніх збулося. Учні і майстри відчули  і побачили результат та переваги даної фарби. Навчилися творчо, швидко підходити до вирішення проблем тонування, оновлення кольору та камуфлювання сивини в чоловіків.

Дата: 03.05.2016

Автор: Майстер в/н
Павляшик Л.І.