КЦПТО

euroclub

Засідання учнівського самоврядування


З метою соціального захисту дітей, запобігання вчиненню ними правопорушень, виявленню та усуненню причин і умов, що сприяють вчиненню дітьми правопорушень, злочинів, діють ради з профілактики правопорушень серед учнів. Одним з напрямків їх діяльності – пропаганда здорового способу життя серед неповнолітніх.

7 квітня ц.р.  в Ковельському професійному ліцеї відбулось засідання учнівського самоврядування, яке очолив заступник директора з НВР Сєрков Юрій Олексійович. Засідання відбулося за участю старшого інспектора КПСД  Кузьмука Юрія Степановича. Він виступив перед учнівськими лідерами.

Зокрема розповів, що ефективним напрямком діяльності щодо попередження правопорушень в навчальному закладі є виховна і профілактична робота з неповнолітніми та організація позаурочної роботи з дітьми.

Діти завжди були і залишаються нашим найдорожчим надбанням, гордістю і надією держави. Турбота про підростаюче покоління, реалізація прав, інтересів дітей, профілактика правопорушень серед дітей – святий обов’язок не тільки навчальних закладів, владних структур, широкої громадськості, а в першу чергу, батьків.

Дата: 07.04.2016

Автор: Сєрков Ю.О
заступник директора з НВР