КЦПТО

euroclub
День здоров'я

«Здоров’я – не все,
але все без здоров’я – ніщо»
Сократ

Всесвітній день здоров'я (World Health Day) відзначається щорічно 7 квітня в день створення в 1948 році Всесвітньої організації охорони здоров'я (World Health Organization, WHO). За час, що минув з того історичного моменту, членами Всесвітньої організації охорони здоров'я (ВООЗ) стала 191 держава світу. Щорічне проведення Дня здоров'я ввійшло в традицію з 1950 року. Заходи Дня проводяться для того, щоб люди могли зрозуміти, як багато значить здоров'я в їхньому житті.

Щороку Всесвітній день здоров'я присвячується глобальним проблемам, що стоять перед охороною здоров'я планети і проходять під різними девізами. «Активність — шлях до довголіття», саме цю мету поставили учні та педагогічний колектив Ковельського професійного ліцею під час проведення спортивного заходу присвяченому Дню здоров’я. Підготовлені  учнями групи № 15 (кл. керівник Панаскевич Н.П.) вислови відомих людей про здоров'я та спорт, створювали відповідний настрій впродовж дня.

Значимою подією став загальноліцейний пробіг, організований педагогами кафедри фізичного виховання (Севастьянов В.А., Панаскевич Н.П., Вацек О.Г., Клімук Ю.В.). Учасники навчально-виховного процесу, незважаючи на вік, долали дистанції на 1000 та 3000 метрів. Дійство супроводжувалося піднесеним настроєм та загальним задоволенням від спортивного заходу, адже саме такі події згуртовують людей та сприяють популяризації здорового способу життя.

Дата: 07.04.2016

Автор: викладач фізичного виховання
Наталія Панаскевич