КЦПТО

euroclub

Звітний концерт колективу художньої самодіяльності ліцею, присвячений 25-й річниці незалежності України


25 лютого  2016 р. в актовій залі Ковельського професійного ліцею  всю свою безмежну любов до пісні, влучного українського слова, танцю,  продемонстрували  учні   ліцею.

Любіть Україну у сні й наяву,
вишневу свою Україну,
красу її вічно живу і нову
і мову її солов'їну.
   В. Сосюра

Прозвучали перші слова ведучих нашого навчального закладу (Гулечка Івана та президента ліцею Луцюк Юлії), і знову заграв яскравими музичними  барвами традиційний  звітний  концерт колективу  художньої самодіяльності навчального закладу, присвячений 25-й річниці незалежності України.

До уваги глядачів  заклад представив  годинну концертну програму. Гості свята  мали змогу переглянути  різноманітні, цікаві номери.  Виступ хору, солістів ліцею викликав бурю овацій і це було заслужено. Пісня у виконанні  Біліча Владислав (призера обласного конкурсу «Срібні дзвіночки»)  подарувала присутнім у залі багато позитивних емоцій.

Відмінна підготовка, яскраві концертні костюми, усмішки на обличчі глядачів, позитивна атмосфера панували протягом усього свята. В концерті взяли участь всі талановиті й обдаровані учні нашого навчального закладу. З лебединими піснями: «Батьківська земля», «А ми дівчата з України» виступила і була відмічена вокальна група дівчат, яка доторкнулася душі і серця глядачів, закохавши в свій чарівний голос назавжди.

Сольні пісні Козачук Елеонори, Дороша Романа не залишили байдужими глядачів. Талановито виступили учні з виконаним фрагментом п'єси Квітки-Основ'яненка «Сватання на Гончарівці».

Фінальним акордом звітного концерту, став виступ духовго оркестру під керівництвом Федора Гайдамашука.

Директор ліцею Антонюк С.М. подякував учасникам за високу самовіддачу у підготовці звіту.

Працівник обласного журіМанець Ірина Петрівна відмітила високу виконавчу майстерність учасників концерту та професійну майстерність керівників гуртків.

Концертну програму в патріотичному дусі на високому рівні підготували керівники гуртків художньої самодіяльності: Кіпень С.О., Гайдамашук Ф.Д., Кіпень О. І.

Потрібно відзначити таких аматорів сцени, як Штик Ангеліну, Бикова Олександра, Кричко Катерину, Дмитрук Софію, Чипчерук Анну та Зоряну, Купрійчик Ілану, Краснову Світлану та Баховець Марію.

Усім працівникам, учням, батькам, керівникам гуртків, а також тим хто приймав активну участь в підготовці свята – адміністрація навчального закладу виносить велику подяку. До нових зустрічей…

Дата: 25.02.2016

Автор: Міністр культури
Ковельського професійного ліцею