КЦПТО

euroclub
Юнаки пішли у Вічність...

15 лютого 1989 року радянські війська назавжди залишили територію Республіки Афганістан. Для багатьох жителів Ковельщини та війна мимоволі стала частиною їх життя.

Жаль, коли хороші люди покидають цей світ, але коли з життя йдуть зовсім молоді, то боляче подвійно. І хоча їх більше немає з нами на цій землі, пам'ять про них залишиться в наших серцях назавжди.

П'ятнадцятьох військовослужбовців не дочекалась Ковельщина. Ми завжди пам'ятаємо про них. І сьогодні поіменно називаємо тих, хто не повернувся з війни в рідні домівки: М. О. Банжа, В. Г. Білинець, М. В. Бобрик, А. Д. Глушков, В. С. Жук, Л. А. Кулаковський, С. І. Оксенюк, А. С. Півень, В. В. Потапчук, А. В. Сахненко, В. М. Силюк, Я. М. Ткачук, Ю. А. Шевченко, В. Я. Хилюк, О. С. Сметюх.  

З болем у серці колектив Ковельського професійного ліцею згадує випускника учня нашого навчального закладу Сметюха Олександра Сергійовича.

Сьогодні ми схиляємо голови перед їх світлою пам'яттю.

Юнаки пішли у Вічність. Ми цінуємо їх подвиги. Їх ставлення до виконання військового обов'язку, героїзм ми ставимо у приклад молоді, коли проводимо заходи, мета яких – патріотичне виховання підростаючого покоління.

Також в 15.02.2016 р. в ліцеї були проведені тематичні виховні години, виставка літератури, присвячені участі українців у бойових діях на території інших держав, відвідали ліцейний музей бойової слави та вшанувати пам'ять полеглих.

Дата: 15.02.2016