КЦПТО

euroclub

Наркоманія – дорога в безодню


Про наркоманію нині говорять у всьому світі. З нею пов'язують і падіння звичаїв, і зростання злочинності, і збільшення транспортних та інших катастроф. Ця проблема турбує політиків, медиків, соціологів, юристів, педагогів. За приблизними даними, у світі налічується понад один мільярд наркоманів. Це - соціальна трагедія.

Що ми знаємо про наркотики і наркоманію? Що породжує наркоманію? Чому двоє зі ста людей обирають для себе цей шлях — жорстокий, небезпечний, що заводить у глухий кут?

Однією з причин поширення наркоманії є дефіцит знань про наркотики та їх вплив на організм людини.

26 січня 2016 року учні групи № 14 разом з класним керівником  розповіли присутнім в залі про небезпеку, що приховує у собі ці «задоволення» (наркотики), які наслідки спричиняють нешкідливі на перший погляд захоплення, до якої життєвої трагедії вони призводять.

На прикладі відомих знаменитостей, які стали жертвами пагубної звички, розповіли що : наркотики — це не задоволення! Це біль і страждання, кров і сльози. Кожне затягування чи укол — крок до краю безодні.

За допомогою терезів учні зважити всі „за” та „проти” у вживанні наркотиків. Присутні в залі переконалися, що чаша терезів ”проти” наркотичної залежності, смертельної небезпеки, кримінальної відповідальності переважила чашу вседозволеності, нестриманості, необачності…

 Скажіть “ні” наркотикам. Збережіть життя!

Дата: 26.01.2016

Автор: Кузьмик Ірина,
міністр інформації
Ковельського професійного ліцею