КЦПТО

euroclub

Обласний конкурс професійної майстерності серед майстрів в/н з професії «Вишивальник»


З метою підвищення професійної майстерності майстрів виробничого навчання, виявлення і популяризації їх фахових здобутків та кращого  виробничого досвіду серед педагогічних працівників професійно-технічних навчальних закладів області на базі нашого навчального закладу 18 листопада 2015 року  відбувся обласний конкурс професійної майстерності серед майстрів виробничого навчання з професії «Вишивальник». В навчальному закладі були створені всі умови для проведення конкурсу на високому організаційному рівні.

Під час проведення конкурсу, який проходив у два тури (теоретичний та практичний), майстри виробничого навчання продемонстрували свої теоретичні знання із фаху та питань організації виробничого навчання, методики, педагогіки та психології. Проведені вступні інструктажі майстрів виробничого навчання журі відмітило високим професіоналізмом даних  педагогів.

Практичний тур полягав у виконанні практичних завдань з машинної вишивки з ажурним оздобленням різдвяної серветки.

Конкурс оцінювало професійне журі, до складу якого входили: Іванішина А.І. – директор фірми «Аліса», Полякова Л.В. – головний спеціаліст сектору професійно-технічної освіти управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, Іванюк О.М. – методист Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області, Семенюк І. – заступник директора з навчально-методичної роботи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Волинській області.

За результатами конкурсу переможцем став майстер виробничого навчання Верховод Оксана Федорівна (Ковельський професійний ліцей).

 Вітаємо колегу зі здобутою перемогою,  бажаємо  не зупинятись на досягнутому та подальших творчих злетів.

Дата: 18.11.2015