КЦПТО

euroclub

Підсумки ліцейного конкурсу «Учень року – ПТНЗ 2015»


Згідно плану роботи навчального закладу, у відповідності з наказом № 87 від 24.04.2015 р. в навчальному закладі проводився ліцейний етап обласного конкурсу «Учень року ПТНЗ – ПТНЗ 2015».

Фінал конкурсу відбувся 29 жовтня ц.р. Потрібно відмітити, що в цьому році номінантів на почесне звання було представлено менше, ніж в минулому, проте рівень підготовки матеріалів та самих учасників був досить високим.

Особливо потрібно відмітити ученицю гр. 13 Вознюк Олександру, яка йде в номінації «Спортсмен року». Олександра займається греблею та каное, і представила  на суд журі багаточисленні свої нагороди за перемоги в різних змаганнях від міських до міжнародних: грамоти, медалі, кубки.

Крім того Олександра добре навчається, активістка в громадському житті. За допомогою класного керівника Антощук О.П. вона підготувала змістовну презентацію.

На високому рівні були підготовлені конкурсні матеріали на учня гр. 24 Місюру Артема (класний керівник Архипова Н.І., майстер в/н Мацук А.П.), який номінувався за версією «талант ПТО». Даний учень також добре навчається, активно займається спортом, громадський активіст. А вершин здобув у танцях, виступаючи в різноманітних конкурсах, він здобув велике число нагород.

Журі рекомендує для участі в обласному фіналі ученицю гр. 13 Вознюк Олександру в номінації «Спортсмен року» і учня гр. 24 Місюру Артема в номінації «Талант профтехосвіти».

Дата: 29.10.2015

Автор: Сєрков Ю.О.,
заступник директора з НВР