КЦПТО

euroclub

Засідання обласної секції


13 жовтня на базі Ковельського професійного ліцею відбулось спільне засідання практичних психологів, соціальних педагогів та вихователів гуртожитків. Темою для обговорення стало формування в учнів позитивної мотивації щодо культури здоров?я.

З новими нормативними документами з питань організації виховної роботи в гуртожитках ПТНЗ ознайомила присутніх керівник секції Зіміна Валентина Олексіївна.

Досвід роботи з формування здорового способу життя презентували Писарська Н.М., вихователь Колківського ВПУ, Рекус О.В., соціальний педагог Торчинського професійного ліцею, Шайнюк О.В., практичний психолог Ковельського професійного ліцею.

Учасники секції мали змогу спостерігати як створюють сприятливий мікроклімат для адаптації учнів до проживання у гуртожитку практичний психолог та вихователі Ковельського професійного ліцею. До їх уваги були представлені фрагменти диспуту, гри та тренінгу з учнями.

Ознайомив присутніх з навчально – матеріальною базою гуртожитку заступник директора з НВР Сєрков Ю.О.

За завершення були підведені підсумки роботи секційного засідання та вироблені методичні рекомендації щодо формування в учнів позитивної мотивації до культури здоров?я.

Привітали присутніх з прийдешніми святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем захисника України вокальна група та духовий оркестр Ковельського професійного ліцею.

Дата: 13.10.2015

Автор: О.В. Шайнюк,
практичний психолог