КЦПТО

euroclub

Ось і пролунав останній дзвінок...


Сьогодні, 26 червня 2015 р., для учнів-ліцеїстів пролунав останній дзвоник в Ковельському професійному ліцеї, котрий покликав їх до веселої та захоплюючої пори літніх канікул. Позаду залишились нескінченно довгі уроки, домашні завдання та ранні підйоми до ліцею. А для учнів-випускників дзвоник дійсно пролунав востаннє, відкриваючи новий шлях у доросле життя.

Директор Ковельського професійного ліцею Антонюк С.М. подякував вчителям і учням за спільну працю на ниві знань. Звертаючись до випускників, він побажав їм, щоб знання, котрі вони здобули у професійному ліцеї, знадобилися у житті.

Також із напутніми словами до випускників звернулися представник міської ради Медведєва Т.Ю., порадила випускникам зробити у житті правильний вибір і відповідати за свої вчинки. Від роботодавців слово мав заступник технічного директора ТзОВ «Волинь-Кальвіс» Познякевич І.Ю., який поділився своїми думками з випускниками як реалізувати себе в ролі конкурентоспроможного кваліфікованого робітника. Привітали випускників зі святом та новим життєвим етапом майстри виробничого навчання, класні керівники та батьки.

Представник Estel-студії Чуль О.М. побажав випускникам-перукарям успішно реалізуватися за обраною професією, стати висококваліфікованим спеціалістом на своєму робочому місті. А цього можливо досягти лише плідною працею та сумлінним ставленням до професії. Адже для досягнення високих результатів, необхідно любити свою професію.

Мелодійні звуки прозвучали у виконанні срібного голосу нашого ліцею Сущ Лілії, яка своїм виступом додала теплоти та ніжності у серцях присутніх.

Традиційним номером для випускників став вальс у виконанні учнів ліцею, який нагадав, що головне  – кохання, яке, як незгасаючий вогник, прокладає нам шлях у житті!

Завершилося свято невеличким та яскравим виступом танцювального гурту ліцею з хореграфічною композицією «Кольорова Україна».

Дата: 26.06.2015