КЦПТО

euroclub
Зображення недоступне

Державна кваліфікаційна атестація за професією «Перукар; манікюрник»


У народі кажуть, що зробити людину красивою можуть два майстри: один з них кравець, а другий – перукар. І це – правильно. Адже вдало підібрана зачіска може не тільки змінити зовнішній вигляд людини, але й поліпшити її внутрішній стан, зробити її на певний час щасливою. Кожне обличчя – загадка, і перукар щоразу намагається її розгадати, створюючи гармонію між зачіскою, овалом обличчя, розрізом очей та індивідуальним стилем людини.

23 червня 2015 р. в Ковельському професійному ліцеї проходила Державна кваліфікаційна атестація в групі № 32 за професією «Перукар (перукар-модельєр) манікюрник», яка поповнила прекрасними спеціалістами  перукарні м. Ковеля та міст Волині.

Державна кваліфікаційна комісія, яку очолила керівник перукарні «Фантазія» Шмельова Любов Володимирівна, розглянувши підсумкові оцінки успішності, результати виконання кваліфікаційних пробних робіт, захисту дипломних робіт, прийняла рішення про присвоєння робітничої кваліфікації та видачу диплома кваліфікованого робітника 29 випускникам ліцею.

По завершенню захисту дипломних робіт кваліфікаційна комісія відзначила гідний рівень підготовки учнів, їхню цілеспрямованість, наполегливість та бажання стати справжніми професіоналами.

Щиро вітаємо випускників та бажаємо стрімкого професійного зростання, щастя, успіхів у всіх починаннях та здійснення заповітних мрій!

Дата: 23.06.2015