КЦПТО

euroclub
20 березня - День Землі

У всьому світі 20 березня прийнято відзначати свято під назвою День Землі. Цей день вибраний не випадково, адже 20 березня - день весняного рівнодення, коли пробуджується природа і починається новий рівень її розвитку.

До відзначення Дня Землі прилучилися і учні центру, що проживають в гуртожитку. Як наша матінка-природа прагне до навколишньої гармонії, так наші учні прагнуть бути дружніми до природи, до рідного краю, до оточуючих нас людей. Дізнатись як багато вони знають про нашу планету, навколишнє середовище гуртожитківці змогли під час проведення вікторини «Я люблю свою планету Земля». Питання вікторини охоплювали теми: «Сонячна система», «Земля – планета сонячної системи», «Материки й океани», «Україна на планеті Земля». Приємно відзначити, що наші учні відповіли майже на всі запитання.

У День Землі в різних країнах, за традицією, лунає Дзвін Миру, закликаючи людей Землі відчути всепланетну спільність і докласти зусиль до захисту миру на планеті та збереження краси та багатства нашого спільного дому.

Свято День Землі - це символ єдності, усвідомлення, що тільки об'єднаними зусиллями ще можливо боротися з глобальними екологічними та існуючими соціальними проблемами на нашій планеті.

Дата: 21.03.2023

Автор: Вихователі