КЦПТО

euroclub

Участь у всеукраїнській благодійній акції «Монетки дітям»


Щодня три сім’ї в Україні дізнаються, що у їхньої дитини рак, і залишаються віч-на-віч з хворобою. Подолати дитячий рак можна лише разом, підставивши плече допомоги родинам онкохворих дітей.

Національний банк України та благодійний фонд «Таблеточки» запрошують всіх бажаючих з 1 по 30 вересня 2021 року долучитись до акції «Монетки дітям», аби у простий спосіб зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком. Кожна така монета, кожні 25 копійок – це крок назустріч здоровому дитинству для сотень онкохворих дітей.

Нещодавно і наш навчальний заклад став учасником такої акції тож ми запрошуємо усіх бажаючих долучитися до нашої команди і впродовж місяця принести монети до пункту збору. Об'єднаймо наші сили заради майбутнього для сотень українських дітей!

Доброта, великодушність, співчуття, співпереживання, щедрість, бажання підтримати і простягнути руку допомоги – це ті цеглинки на яких тримається людство

Саме ці якості проявили учні ДНЗ «Ковельський ЦПТО» групи №21 «Токар», долучившись до всеукраїнської акції «Монетки дітям», зробивши свій посильний внесок!

«Давайте, і вам буде дано повною мірою так, що навіть буде пересипати через край.» Лк.6:3

Дата:

Автор: майстер в/н Олена Дарчик
соціальний педагог Юлія Вавренчук