КЦПТО

euroclub
День біології

Як ви вважаєте, яка із природничих наук приваблює увагу дослідників природи і філософів, збуджує уми мільйонів людей, дає перспективу відкриття нових законів живої природи, вказує шляхи боротьби з важкими хворобами людини, впливає на продуктивність сільськогосподарського виробництва та вирішення проблем у продовольчих галузях, на кого покладено відповідальність за рішення такої глобальної проблеми, як охорона живих ресурсів природи? Так – це біологія.

До глибин такої незвичайної і багатогранної науки могли приторкнутися й здобувачі освіти ДНЗ «КЦПТО», адже в стінах центру 1 червня було проведено День біології під девізом: «Неси добро у світ природи!»

Протягом дня здобувачі освіти мали можливість дізнатися цікаву інформацію на біологічні теми, виявити свою ерудицію та кмітливість під час розв’язування біологічних ребусів та кросвордів. Яскравим завершенням дня біології була інтелектуальна гра «Біологічний калейдоскоп», яку підготувала та провела серед учнів 14 групи викладач біології і екології Капітула К. М..

Дата: 01.06.2021

Автор: викладач біології і екології