КЦПТО

euroclub

Виробничо-комерційна фірма «Ковель»


Літочислення Ковельської швейної фабрики починається з 1945 року.

На перших порах це була маленька кустарна майстерня, в якій працювало лише 13 чоловік, обладнання - домашні швейні машини, асортимент виробів: сорочки чоловічі, плаття жіночі та нижня білизна. Моделі для пошиття розробляли самі закрійники.

1949 р. - створення Ковельської швейної фабрики №3. В цей час чисельність працюючих склала 90 чол. Молоде підприємство займало тоді 220 кв.м.
В 1950 р. виробництво було розміщено в реконструйованому 2-х поверховому приміщенні з загальною площею 1100 кв.м. Чисельність працюючих складала 300 чол.

З 1956 р. фабрика стала шити шерстяні чоловічі пальто та напівпальто.

В 1991 р. кількість працюючих на фабриці становить 963 чол., з них інженерно-технічних працівників і службовців - 65 чол.

В 1994 р. шляхом викупу підприємство перейшло в колективну власність. Кількість учасників на момент викупу становило 143 чол. Ковельська швейна фабрика з 1994 р. називається Товариство з обмеженою відповідальністю "Виробничо-комерційна фірма "Ковель”.

За роки існування фабрика пройшла складний, але славний шлях становлення і росту.

Нині це високорозвинуте механізоване підприємство, де випускаються сучасні моделі різноманітного чоловічого і жіночого одягу. Продукція підприємства відома не тільки за межами району, області, але й республіки.

В даний час ВКФ "Ковель” співпрацює з іноземними фірмами Франції, Німеччини.

http://vkfkovel.com/